Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Preuzmite pdf katalog EKU WOODART TT THERMOPLUS 98

Flag Counter
O NAMA

Firma DND PRO

se bavi uvozom, veleprodajom i maloprodajom svih delova i elemenata neophodnih za proizvodnju prozora i vrata, kao i svih drugih konstrukcija od aluminijumskih i PVC profila.

Dugi niz godina postojanja i rada, uz veliko iskustvo i praktično znanje, nas svrstava u sam vrh dobavljača na srpskom tržištu, uvek spremne da se uhvatimo u koštac sa najvećim izazovima. Potvrda našeg dobrog i kvalitetnog rada je veliki broj zadovoljnih i stalnih kupaca širom Srbije, EX-YU prostora, Balkana, Italije, Evrope

Od početka smo se trudili da širokim asortimanom i pravim izborom proizvoda od svetski poznatih i priznatih dobavljača i proizvođača, zadovoljimo sve zahteve i kriterijume svojih kupaca, kao i visoke standarde i normative kako naše građevinske branše tako i sve zahtevnijih tržišta Evrope, a i šire

Vrhunske karakteristike proizvoda i prava tehnička rešenja lako se nose sa visokim zahtevima ekologije, energetske efikasnosti, rigoroznim evropskim i svetskim standardima.

Postizanjem što nižeg koeficijenta toplotne provodljivosti i dobijanjem visokih energetskih ocena za razne sisteme i serije aluminijumskih i PVC konstrukcija, potvrđuju se brojna ispitivanja i testovi na vrhunskim svetskim institutima za ispitivanje materijala i sirovina, i tamo dobijeni sertifikati.

Svakodnevno učenje, saznavanje novih informacija i intenzivna razmena tih informacija sa kupcima i dobavljačima, rešavanje tehničkih problema, iznova izmišljanje tople vode, nam omogućava da konstantno rastemo i napredujemo zajedno sa svojim kupcima, što je najveća nagrada za težak rad i uložen trud.

Pored osnovnih usluga, pružamo još i tehničke razrade, inženjering, konsalting, ekspertize, servis, konsultacije, spajanje termo-mosta na aluminijumskim profilima i mnoge druge usluge.

EKU WOODART TT THERMOPLUS 98

NAŠA GALERIJA